Friday, June 17, 2011

Rajský salát s olivami a mozerellou

Na rajský salát s olivami a mozerellou potřebujete: Rajčata, cibulku, sýr mozarrella, olivy (pár černých a pár zelených), čerstvou bazalku, stroužek česneku, olivový olej, ocet (pravý vinný, ne kyselinu octovou) sůl, pepř. Rajčata omyjte, nakrájejte na osminky. Oloupanou cibulku nakrájejte na kolečka, okapanou mozzarellu na kostičky. Utřete česnek, přidáním oleje, octa, soli a pepře z něj uděláte dressing. Rozložte rajské na talířky, (hodí se lépe než mistička) přidejte na ně mozzarellu, olivy a kolečka cibulky. Nakonec vše posypte kousky natrhaných lístků bazalky a zalijte dressinkem. Výborný a lehký salát třeba právě v letním horku.

2 Comments:

At 3:52 AM, Blogger aisha said...

This is a superior article as they all are. I tease been wondering wide this an eye to some beat now. Its great to receive this info. You are fair and balanced.


1999 Volkswagen Golf AC Compressor

 
At 7:54 AM, Blogger wacklodge said...

Děkuji moc za tento článek. Velice ráda vařím a nedávno jsme si i na chatu pořídili nové vybavení. Mezi nimi nechyběla ani taková věc jako třeba mini stolní trouba . Je to opravdu fajn, mít s sebou něco tak malého a tak užitečného :-)

 

Post a Comment

<< Home